Administrator
Wywalam go z klanu, otoz zaczął mnie wyzywac od pojebanych IssLance'ow bo uzywam emoty " ;f " a to niby Iss'a emota. Dzisiaj na gg do mnie spamil z bluzgami ( jak to kiedys Iss powiedzial : " Co mama bluzgatora zainstalowala?) bez nie wiadomych przyczyn. Nie ma co tu dalej pisac.
Bye, bye Raven =='
Stały użytkownik
Masz coś do mojego clanu ?!
W tamtych czasach jak H2O powstawało , Raven był spoko kolegą i można było z nim pogadać i pograć...
Nie wiem czy on ma jakieś problemy rodzinne czy osobiste , ale zachowuje się jakby coś/ktoś w niego weszło.
A może nas poprostu nie lubi i robi to specjalnie , aby nas upokorzyć....
Może robi to z żartów , nie mając poczucia humoru i nie wiedząc , że dla nas to śmieszne nie jest...
Może stara się zwrócić na siebie uwagę , co bardzo dobrze mu to wychodzi , ale skutki są wiecie jakie...

Nowy użytkownik
Chce zawsze was rozweselic, chce zawsze byc lubianym ale taka sytuacj nie zaistniala niestety ;f żal mi Gangstera, kiedys go zwalem kuzynem , od dzis jest zmarnowany u mnie.
Administrator
A mi żal ciebie, nie było mnie przezywać -.- , najpierw mnie przezywał a potem nie znasz sie na żartach? Nie kurwa, ładne mi żarty! Zawiodłem sie na tobie...